Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

Boltunk ajánlata

kutyaszalonna
Lackfi János: Kutyából szalonna - a Kaláka együttes lemezével
4490 Ft
Lackfi János és a Kaláka immár kötetben is. Csak a Kaláka...
belvarosi
Belvárosi Betyárok: Fejforgató
3000 Ft
A Betyárok dalainak legnagyobb varázsa, hogy egyszerre több...
binde_front
Apnoé - Binde bácsi barátai
3000 Ft
Népzene és mese gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek.
vv_front
Versi Varsa: Gyerek-világ-zene
3000 Ft
A verseket Rumi László válogatta a nagyváradi Szigligeti...

Adatkezelési tájékoztató


A Gryllus Kft, mint a Kaláka Zenebolt üzemeltetője (továbbiakban: Adatkezelő) magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

Adatkezelő fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét. Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését. Adatkezelő elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az Adatkezelő a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az Adatkezelő az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát.

Fogalom meghatározások

Személyes adat: a meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A Személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható;
Adatállomány: az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége;
Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen a személyes adatok gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása;
Adatkezelő: a Gryllus Kft. (székhely: 1022 Budapest, Csopaki u. 7.);
Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve, hogy a technikai feladatot az adatokon elvégzik;
Adatmegsemmisítés: az adatokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;
Adattovábbítás: a Személyes adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé tétele;
Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi;
Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges;
Automatizált adatállomány: automatikus feldolgozásra kerülő adatok sora;
Gépi feldolgozás: a következő műveleteket tartalmazza, ha azokat részben vagy egészben automatizált eszközökkel hajtják végre: az adatok tárolása, az adatokkal végzett logikai vagy aritmetikai műveletek, az adatok megváltoztatása, törlése, visszakeresése és terjesztése;
Felhasználó: az a természetes személy, aki a Kaláka Zenebolt honlapján (www.kalakazenebolt.hu) regisztrál.
Nyilvánosságra hozatal: a Személyes adatot bárki számára történő hozzáférhetővé tétele;

A SZEMÉLYES ADATOK KÖRE, AZ ADATKEZELÉS CÉLJA, JOGCÍME

A Gryllus Kft. tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson alapulnak. Bizonyos esetekben azonban a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé, melyről külön értesítjük közönségünket.

Felhívjuk a Gryllus Kft. részére adatközlők figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adataikat adják meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése.

A Gryllus Kft. adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információsza-badságról (Infotv.);
2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);
1997. évi CLV. törvény – a fogyasztóvédelemről (Fgytv.);
1998. évi XIX. törvény – a büntetőeljárásról (Be.);
2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);
2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.);
2003. évi C. törvény – az elektronikus hírközlésről (Eht.);
2005. évi CXXXIII. törvény – a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyo-mozói tevékenység szabályairól (SzVMt.);
2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.),
2012. évi CLIX. törvény – a postai szolgáltatásokról (Postatv.).

Adatkezelő online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás, csomagküldés) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. 

  • Adatkezelő címe: 1022 Budapest, Csopaki u. 7.
  • Adatkezelő telephelye: Kaláka Zenebolt, 1052 Budapest Deák tér 4.
  • Adatkezelő elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 1-267-5331 
  • Adatkezelő adatvédelmi nyilvántartási azonosítója: NAIH-90600/2015.

1. Webáruház adatkezelés

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. Az érintettek köre: regisztrált felhasználók 

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, e-mail), Szállítási cím, Számlázási adatok (név, cím, adószám), Vásárolt áru.

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. 

ADATTOVÁBBÍTÁS, ADATFELDOLGOZÁS, AZ ADATOKAT MEGISMERŐK KÖRE, ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A Kaláka Zenebolt kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.

- Kártyás fizetés esetén a bankkártya és a kártyás fizetési tranzakció adatait az OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16.) kezeli.

Adattovábbítás:
Bankkártyás fizetés esetén a fizető azonosítója, a tranzakció összege, dátuma, időpontja az OTP Bank Nyrt. felé,
Az adattovábbítás jogalapja: az adatkezelés a szerződés teljesítéséhez szükséges [GDPR 6. cikk (1) bek. b) pontja].

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a regisztráció megszüntetésekor törlődnek. Amíg a vásárló használni kívánja a webshopot, Adatkezelő személyes adatait a következő vásárlás kényelme érdekében megőrzi.

A papíron (számlákon) tárolt adatokat Adatkezelő az Adózás rendjéról szóló törvénynek meggfelelő ideig tárolja utána megsemmisíti.

Adatkezelő a weboldal folyamatos és megfelelő működőképességének biztosítása, a megrendelések teljesítése, illetve egyéb, a webáruházi szolgáltatások biztosításához szorosan kapcsolódó tevékenységek elvégzése céljából adatfeldolgozót vehet igénybe.
A társaság által igénybe vett adatfeldolgozók megnevezése:

Cégnév Székhely Adatfeldolgozói tevékenység
Golden Highway Kft.    2051 Biatorbágy, Nagy utca 30. online tárhely, a webáruház technikai feltételeinek valamint levelezőszerverének biztosítása
Magyar Posta Zrt. 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.       csomagszállítás
Szabó Ibolya  Budapest, Tátra u. 32. könyvelés

 

 

2. Hírlevél adatkezelés

A Kaláka Zenebolt hírlevelére a kalakazenebolt.hu és a kalaka.hu weboldalon lehet regisztrálni.

Az adatkezelés célja: gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlevelek küldése az érdeklődők részére.
Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, az Eker. tv. 13/A. §-a és a Grt. 6. § (5) bekezdése.
A kezelt személyes adatok típusa: e-mail cím, név, a direktmarketing célú megkereséshez adott hozzájárulás, valamint a rendszer tárolja a fel- és leiratkozással, az üzenetek küldésével, kézbesítésével és megnyitásával kapcsolatos analitikai adatokat.

A direkt marketing üzenetek továbbításához adott hozzájárulás visszavonását és a személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi elérhetőségeken lehet kérni:

  • a kalakazenebolt.hu honlapon a Saját fiókba belépve,
  • e-mail útján a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, továbbá
  • postai úton a Kaláka Zenebolt 1052 Budapest Deák tér 4. vagy a Gryllus kft. 1022 Budapest Csopaki u. 7. címen.

Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő fenti elérhetőségein.

Tájékoztatáshoz való jog:

A Gryllus Kft. megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintettek részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi információt és a 15–22. és 34. cikk szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa.

Az érintett hozzáféréshez való joga:

Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon: az adatkezelés céljai; az érintett személyes adatok kategóriái; azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket; a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama; a helyesbítés, törlés vagy adatkezelés korlátozásának és a tiltakozás joga; a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga; az adatforrásokra vonatkozó információ; az automatizált döntéshozatal ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen várható következményekkel jár. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legfeljebb egy hónapon belül adja meg a tájékoztatást.

Helyesbítés joga:

Az érintett kérheti a Gryllus Kft. által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését és a hiányos adatok kiegészítését.

Törléshez való jog:

Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére a Gryllus Kft. indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat:

  • személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;
  • az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
  • az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezelték;
  • a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges:

  • a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából;
  • a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából;
  • a népegészség-ügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, közérdek alapján; vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

Az adatkezelés korlátozásához való jog:

Az érintett kérésére a Gryllus Kft. korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

  • az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;
  • az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
  • az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

Adathordozáshoz való jog:

Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

Tiltakozás joga:

Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Tiltakozás esetén az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Az érintett jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené.

Visszavonás joga:

Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja. Bírósághoz fordulás joga Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.


A Felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. 

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Felhasználó személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

Adatvédelmi hatósági eljárás

Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: 0613911400 Fax: 0613911410
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: http://www.naih.hu


A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

 

A COOKIE-ról

Az Európai Unió elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelvének (2009/139/EC - PDF) értelmében az oldalon kötelesek vagyunk minden látogatót értesíteni arról, hogy cookie-kat használunk és milyen adatokat gyűjtünk látogatóinkról. Ezért a mai naptól egy értesítést láthatnak az oldal tetején, aminek elolvasásával tudomásul veszik, hogy az oldalon cookie-kat használunk. 

Mi az a cookie?

A cookie-k kis mennyiségű információt tartalmazó szöveges fájlok, amelyek akkor töltődnek le az Ön számítógépére, mobileszközére vagy más meghajtójára, amikor egy weboldalra látogat. Ezt követően a cookie-k minden egyes későbbi látogatást követően visszajelezést küldenek a származási weboldalra, vagy egy másik oldalra, ami felismeri az adott cookie-t. A cookie-k azért hasznosak, mert lehetővé teszik, hogy egy weboldal felismerje a felhasználó által használt meghajtót.

A cookie-k fajtái

A szolgáltatás nyújtásához nélkülözhetetlen cookie-k – Ezek a cookie-k engedélyezik azt a szolgáltatást, amit Ön kifejezetten kért Ezek a cookie-k azért szükségesek, mert lehetővé teszik, hogy Ön az adott weboldalon körülnézhessen és használhassa az ott nyújtott szolgáltatásokat, így mások mellett a weboldal biztonságos felületeit is. E cookie-k nélkül Ön az igényelt szolgáltatásokat - mint például a bevásárlókosár - nem tudná igénybe venni.

Teljesítmény cookie-k - Ezek a cookie-k névtelen információt gyűjtenek a látogatott oldalakról Ezek a cookie-k arról tárolnak információt, hogy a látogatók hogyan, milyen rendszerességgel használják az adott weboldalt, például, hogy melyik oldalra lépnek be legtöbbször, vagy, hogy kapnak-e hibaüzeneteket a weboldalakról. Az ilyen cookie-k nem gyűjtenek olyan információt, ami alapján a látogatók beazonosíthatóak lennének. Minden, az ilyen cookie által összegyűjtött információ névtelen. Pusztán a weboldal fejlesztése érdekében használják őket.

Funkcionális cookie-k – Ezek a cookie-k megjegyzik az Ön korábbi választásait, a szolgáltatások színvonalának növelése érdekében. Ezek a cookie-k lehetővé teszik, hogy az adott weboldal emlékezzen az Ön korábbi beállításaira (pl.: felhasználónév, nyelv vagy a régió, melyben Ön tartózkodik), így biztosítva az Ön számára egy magasabb színvonalú, sokkal személyre szabottabb szolgáltatást. Szintén ezek a cookie-k azok, melyek megjegyzik az Ön betűméret, betűtípus beállításait, valamint az Ön által az oldal egyéb, személyre szabható részein tett változtatásokat. Az e cookie-k által gyűjtött információk anonimizáltak és nem alkalmasak arra, hogy az Ön böngészését nyomon kövessék bármely más weboldalon.

Célzott vagy reklámokhoz fűződő cookie-k – Ezek a cookie-k az Ön böngészési szokásiról gyűjtenek információt, azzal a céllal, hogy Önnel és érdeklődési körével összefüggő reklám tevékenységet folytathassanak. Ezeket a cookie-kat azért használják, hogy olyan hirdetéseket küldjenek az Ön számára, melyek a leginkább közel állnak Önhöz és érdeklődési köréhez. Ezek a cookie-k arra is jók, hogy limitálják azt, hogy Ön hányszor néz meg egy reklámot, mint ahogy egy adott reklám kampány hatékonyságának meghatározásában is az azt szervező segítségére lehetnek. Ezek általában a reklámozó által kerülnek elhelyezésre a weboldalon az azt üzemeltető engedélye alapján.

A böngésző cookie-k kezeléséhez szükséges beállításai

A legtöbb böngésző menütábláján szereplő Súgó menüpont segít abban, hogy hogyan védjük meg böngészőnket az új cookie-k elfogadásától, hogyan értesülhetünk arról, hogy új cookie-t fogadtunk, valamint, hogy hogyan tudjuk az összes cookie-t letiltani. Úgy is letilthatja vagy törölheti a böngésző „add-ons” funkciója által használt hasonló adatokat - így például a Flashcookie-kat -, hogy megváltoztatja az „add-ons” funkcióra vonatkozó beállításokat, vagy ellátogat az „add-ons” funkció létrehozójának oldalára. Mindemellett, mivel a cookie-k lehetővé teszik, hogy Ön a weboldal számos nélkülözhetetlen előnyét élvezze, javasoljuk, hogy hagyja azokat aktivált állapotban. Amennyiben Ön megakadályozza a cookie-k fogadását, vagy más módon visszautasítja azokat, akkor előfordulhat például, hogy Ön a továbbiakban nem fog tudni újabb tételeket hozzáadni a bevásárlókosarához, vagy nem fogja tudni azokat a termékeket megvásárolni vagy szolgáltatásokat igénybe venni, melyekhez a bejelentkezés és így a cookie-k használata nélkülözhetetlen előfeltétel. Amennyiben bekapcsolva hagyja a cookie-kat, ne felejtsen el kijelentkezni a befejezést követően, ha olyan számítógépet használ, mely más személyek számára is hozzáférhető.

A Kaláka Zenebolt által használt cookie-k:

Az oldalon a nélkülözhetetlen cookie-kon kívül Google Analytics ©-et használunk a látogatottsági adatok megállapítására (ez a látogatók városáról, böngészőjéről, operációs rendszeréről, internet szolgáltatójáról és monitor felbontásáról is gyűjt adatot), részletesen itt olvashatnak.

 

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket