Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

best hosts

best hosts

Fizetési módok

Webáruházunkban az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:

 

 1. Postai utánvét
 2. Készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával– Zeneboltunkban történő személyes átvétel esetén
 3. Bankkártyával online
 4. Széchenyi Pihenőkártyával (MKB SZÉP, OTP SZÉP, K&H SZÉP) FIGYELEM! CSAK koncertjegyek és fesztiválbérletek vásárlásakor.

 

Bankkártyás / SZÉP kártyás / OTPay fizetés

1. Bankkártyával történő fizetés menete

A Kaláka Zenebolt online internetes áruház részére az OTP Bank Rt. a Cellum ZRt-vel együttműködve biztosítja a kártya elfogadási lehetőségeket, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszereik által.


Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:


Választható fizetési módok leírása:

a) fizetés az okostelefonos OTPay alkalmazás segítségével - tehát telefonon és nem web-böngészőben:

 A rendszer használatához Apple iPhone vagy Android okostelefon szükséges.

Áruházunkban az OTP Bank által a közelmúltban elindított, innovatív mobil fizetési móddal is kiegyenlítheti vásárlása ellenértékét. Az OTPay olyan mobil fizetési megoldás, amely segítségével a vásárló az OTPay mobiltelefon alkalmazásban előzetesen regisztrált bankkártyájával fizethet. A tranzakció lebonyolításához egy okostelefon, mobil telefon internet hozzáférés (Wi-Fi vagy mobilinternet) és természetesen a regisztrált és aktivált bankkártyával rendelkező OTPay alkalmazás szükséges.

Az OTPay alkalmazásba az alábbi, OTP Bank és más pénzintézet által kibocsátott kártya típusok regisztrálhatók: 

•Visa® 

•Electron®

•MasterCard®

•Maestro

•American Express®

Az OTPay mobil fizetési mód során, a hagyományos internetes vásárlásoktól eltérően, nincs szükség bankkártya adatok megadására. Vásárláskor a fizetést a saját okostelefonján bonyolítja. Minden tranzakciót az Ön által választott mPIN megadásával hagy jóvá.

Internetes vásárláskor az OTPay fizetési mód kiválasztása után mobiltelefonszáma vagy OTPay azonosítója megadásával indítja a fizetési tranzakciót. A vásárlásról szóló értesítés az előzetesen telepített OTPay alkalmazáson keresztül érkezik a mobiltelefonjára. Ezt követően a saját maga által választott mPIN kód megadásával hagyja jóvá, ill. utasítja el a fizetési kérést.

A megoldás egyik legnagyobb előnye a biztonság, hiszen a vásárlás során nem ad meg kártyaadatot!

Az OTPay mobil fizetési tranzakció folyamata:

1.A kívánt termék/szolgáltatás kiválasztása után a webáruházban véglegesítse kosara tartalmát.

2.A fizetési módok közül válassza ki az OTPay fizetési módot.

3.A webáruház felületen adja meg mobiltelefon-számát vagy OTPay azonosítóját.

4.A mobiltelefonján lévő OTPay alkalmazásba megérkezik egy üzenet, amely tartalmazza a vásárlás adatait (Elfogadóhely/webáruház neve, vásárlás összege).

5.Az OTPay alkalmazásban a fizetés jóváhagyása során válassza ki a használni kívánt, előzetesen regisztrált bankkártyát.

6.Az mPIN kód megadásával hagyja jóvá a fizetési kérést.

7.A tranzakció sikerességéről/elutasításáról az alkalmazás tájékoztatja Önt. A tranzakció eredménye és annak adatai később is megtekinthetőek az alkalmazásban.

8.Amennyiben visszairányításra kerül a webáruházba, a webáruház a saját felületén is tájékoztatja Önt a tranzakció eredményéről, és opcionálisan felajánlja a további böngészés, vásárlás lehetőségét.

» További információk: https://www.otpbank.hu/otpay/

 

b) fizetés a böngészőben, az OTPDirekt-en keresztül:

Ide kattintva letölthető PDF fájlban az OTP Bank internetes kártya-elfogadásról szóló tájékoztatója.

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a Gryllus Kft. megrendelési felületén.

A Kaláka Zenebolt online az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez kérjük, készítse elő kártyáját!

Az alábbi adatokra lesz szüksége:

 1. Kártyaszám
  A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.
 2. Lejárati dátum
  A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.
 3. Érvényesítési kód
  A kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye: CVV2, vagy CVC2.
  Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.

 Kártyatípusok:

 • Visa (dombornyomott)

 • MasterCard (dombornyomott)

 • American Express (dombornyomott)

 • VISA Electron és MasterCard Electronic (nem dombornyomott)
  Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban.
  Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

 • Maestro (nem dombornyomott) 
  Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

2. SZÉP kártyás fizetés

Webáruházunkban kizárólag KONCERTJEGYEK, FESZTIVÁLBÉRLETEK vásárolhatók online SZÉP Kártyával is. Elfogadjuk az OTP Bank, a K&H Bank valamint az MKB Bank által kibocsájtott SZÉP Kártyát is.

 • Kérjük figyelmesen válassza ki az ön SZÉP Kártya típusának megfelelő fizetési opciót, csak a kibocsájtó bank által kezelt felületen fizethet SZÉP Kártyájával, másik bank fizetési felületén sikertelen lesz a vásárlás.
 • Az igényelt szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Biztonságos fizetés SZÉP Kártyával

      

Webáruházunkban az OTP SZÉP Intézmény, a K&H SZÉP Intézmény, valamint az MKB SZÉP Intézmény (a továbbiakban: Kártyakibocsátók) által biztosított biztonságos SZÉP kártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.
A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Kaláka Zenebolt a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Kártyakibocsájtók pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról (kártyaszámok, jelszó) weboldalunk értesül, azokat csak a Kártyakibocsájtók érhetik el.
A tranzakció eredményéről a fizetést követően Weboldalunk tájékoztatja.

A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. Az igényelt szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Mire figyeljen a vásárláskor?

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképpen intézheti biztonságos módon vásárlását.

 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!
 •  

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A Kártyakibocsájtók rendelkeznek egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítják az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a Kártyakibocsájtókhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

 

Az internetes fizetési rendszer az OTP SZÉP, K&H SZÉP, MKB SZÉP kártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetésről A SZÉP Kártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a SZÉP Kártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a Kártyakibocsájtó elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével. Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Kaláka Zenebolt oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

A fizetés menete

 1. Ön a Kaláka Zenebolt webáruházban választja ki a megvásárolni kívánt koncertjegyet vagy bérletet, melynek összegét SZÉP kártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
 2. Ezt követően Ön átkerül a Kártyakibocsájtó biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
 3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
 4. A fizetést követően Ön visszatér a Kaláka Zenebolt weboldalra, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket