Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Ajándékötletek karácsonyra

Szeretlek

A "Kaláka szerelmes lemezén" régi és vadonatúj dalok szólalnak meg, a legnagyobb külföldi és magyar költők szerelmes verseiből. 23 dal, amely segít elmondani azt, amit hétköznapi nyelven néha olyan nehéz.

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

Ideje van a fejtörésnek!

Segítünk megtalálni a megfelelő ajándékot. A Gryllus Kiadó Zeneboltjába közel 800 féle terméket válogattunk. Csupa olyasmit, amivel emberileg és művészileg is 100%-ig azonosságot tudunk vállalni. Amit mi magunk is szeretünk, és amit szeretettel nyújtunk át másoknak is. Mert hisszük: nem tárgyakat kínálunk, hanem egyedi élményeket, amelyek mulandóságuk ellenére tartósabbak a tárgyaknál.
 

Legszebb magyar karácsonyi zenék

A Gryllus Kiadó karácsonyi sorozatában kiemelkedő előadókat kért fel karácsonyi hangulatú albumok összeállítására. Így születtek ünnepi lemezek a Kalákán túl Palya Beától, Cseh Tamástól, Sebő Ferenctől, Csík Jánostól vagy akár Ferenczi Györgytől -- a teljes sorozat 16 maxi CD-ből áll, érdemes tételesen végignézni a listát! A dalok felidézik a régi karácsonyok hangulatát, és a szívünkbe hozzák az idei karácsony új örömét.

A sorozat legújabb tagja a Belvárosi Betyárok karácsonyi lemeze. Kicsiknek és nagyoknak.

További karácsonyi lemezeinket itt találja (Gryllus kiadó):

A teljes karácsonyi zenekínálatunkat ITT találja.

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket