Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Ferenczi György: How Mr. Hendrix Met a Hungarian Shaman in the D

Erfurtban, a Michaelis Kirchében készült élő szájharmonika felvételek Andy Geier (Hammond orgona, Leslie) és Gryllus Dániel (furulya és citera) közreműködésével.
Array
3000 Ft
Ára: 990 Ft
Kedvezmény: -2010 Ft
Leírás:

Erfurtban, a Michaelis Kirchében készült élő szájharmonika felvételek Andy Geier (Hammond orgona, Leslie) és Gryllus Dániel (furulya és citera) közreműködésével. „Az Úr 2000. évében megjelent vala FGY. 10 kicsi elefánt c. lemeze, és az hívek körében nagy port vere föl. Azért tevé ezt, mert Ő vala az egyetlen harmonikás az kerek egy világon, ki úgy csinála lemezt, hogy az mentes vala az szájharmonikától általában és konkrétan. Az emberek fejüket csóválák, nyugtatókat és porokat szedének nagy sok dühükben. Eltele azóta az Úrnak négy esztendeje, megjelene az Neomatyó, az por elüle, az harmonika szóla, az emberek értetlenségükben megnyugovának. Hiba vala! Mert az Úrnak eme renitens báránya Erfurt jó városában az templomba mene, és muzsikála az ő harmonikáján az Úrnak dicsőségére. Lemezének alcíműl adá a következőt: 10 NAGY ELEFÁNT. Az emberek újfent csodálkozának, ám csak tegyék! Az muzsikus dolga az emberek gondolkodtatása, és ha nem megyen az megfejtés rögvest, úgy gondolkodjanak csak nyugodtan tovább. Mert ezen templomban Bach vala az orgonista, az prédikátor pediglen LUTHER MÁRTON. És az harmoikás hálát ada az Úrnak, hogy eme megszentelt helyen blúzt játszhata és hogy egyáltalán megáldatott az szájharmonikával. Sokat agyala Maynard atya, az szent ereklye őrizőjének kegyes cselekedeteiről az Nyúl dolgában KERBALOC barlangjánál, és rájöve: Ha az muzsika ima, akkor az Úr minden bulin ott van. Rossz muzsikával szeme elől pediglen el nem rejtőzhetel, mert az Úr szereti az rockandrollt, és lesújt az popszakmára, az gőgösök megaláztatnak, az igazak felemeltetnek. Ámen.” 1. Blues in the Church 2. Ha a világ 3. Georgia on my mind 4. Boogie 5. How Mr. Hendrix Met a Hungarian Shaman in the Diatonic Church 1. 6. How Mr. Hendrix Met a Hungarian Shaman in the Diatonic Church 2. 7. Blues with hammond 8. Mutant in the tower 9. Space shuffle 10. Gyűjtés 2020-ból Pesterzsébetről 11. Kedves gyerekek

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket