Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Budapest Bár: Volume 1.

Egy kis édes félhomályban, Köszönöm, hogy imádott, Szívemben bomba van, Halálos tavasz... - dalok a múltból, új hangokkal. Egy "klasszikus" magyar cigányzenekar kiváló muzsikusokkal, kitűnő és ismert, a popzene igényesebb területéről jövő énekes kedvencek, finom elektronika és régi magyar sláger - füstös, kávéházi hangulat.
Array
Ára: 2300 Ft
Kedvezmény:
Leírás:


Egy kis édes félhomályban, Köszönöm, hogy imádott, Szívemben bomba van, Halálos tavasz... - dalok a múltból, új hangokkal. Egy "klasszikus" magyar cigányzenekar kiváló muzsikusokkal, kitűnő és ismert, a popzene igényesebb területéről jövő énekes kedvencek, finom elektronika és régi magyar sláger - füstös, kávéházi hangulat. Egy történet első fejezete: generációk, műfajok és kultúrák találkozása. Farkas Róbert (Romano Drom, Kistehén tánczenekar),Frenk (Hiperkarma, Frenk), Keleti András (Colorstar), Kiss Erzsi (Egy Kiss Erzsi Zene, Erik Sumo Band), Kiss Tibi (Quimby), Kollár-Klemencz László (Kistehén tánczenekar), Lovasi András (Kispál és a Borz), Németh Juci, Rutkai Bori (Specko Jedno), Szalóki Ági és Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven).

1. Szívemben bomba van
2. Csak egy nap a világ
3. Halálos tavasz
4. Munka után
5. Drágám, néha téved az ember
6. A muzsikusnak dalból van a lelke
7. Ezt a nagy szerelmet
8. Az egyiknek sikerül
9. Egy kis édes félhomályban
10. Rózsafa virít
11. Este fess a pesti nő
12. Nékem csak Budapest kell
13. Gyűlölöm a vadvirágos rétet
14. Köszönöm, hogy imádott
15. Én nem tudom, mit hoz a holnap
16. Nem wurlitzer a verkli
17. Tenyeremen hordom
18. Szívemben bomba van - elektronikus verzió
19. Love me or leave me

Budapest Bár zenekar: Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő). Énekes: Németh Juci, Kiss Tibor, Lovasi András, Kollár-Klemencz László, Keleti András, Kiss Erzsi, Rutkai Bori, Frenk, Szalóki Ági, Szűcs Krisztián.
A Budapest Bár első lemezét mindenkinek ajánljuk, aki a Szívemben bomba van című szám miatt szerette meg a zenekart. Kötelező dalram, ami már 10 éves történelem, ugyanis 2007. novemberében jelent meg. Egy kis édes félhomályban, Köszönöm, hogy imádott, Szívemben bomba van, Halálos tavasz... - dalok a múltból, új hangokkal. Csupa régi dal, egy bátortalan, de annál sikeresebb próbálkozás arra, hogy ezeket a dalokat átmentsük az utókornak.

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket