Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint: Lifelover

Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint: Lifelover
Duóalbumot készített napjaink két tehetséges, sokoldalú zenésze, Harcsa Veronika énekes és Gyémánt Bálint gitáros. A Lifelover című lemez Harcsa Veronika ötödik anyaga.
Array
Ára: 3800 Ft
Kedvezmény:
Leírás:

"Gyémánt Bálinttal néhány évvel ezelőtt már játszottunk duóban, de ezek az alkalmak akkor még inkább örömzenei estek voltak. Azt viszont akkor is tapasztaltuk, hogy nagyon jó volt együtt játszani, figyeltünk egymásra, játékosak és felszabadultak voltak ezek a fellépések. Két évvel ezelőtt pedig elhatároztuk, hogy komolyabb szintre emeljük ezt a felállást, és azóta külön projektként működik, felépítettük mint produkciót, írtunk saját duórepertoárt" - idézte fel Harcsa Veronika.

Arra törekednek, hogy minél többet megmutassanak saját hangszerükből (ami az ő esetében az énekhangja), esetleg olyan dolgokat is, amire a kvartettben nincs lehetőség vagy tér.

"Sok előre megírt dal készült, és utána építettünk bele improvizációt, de a korai örömzenélős időszakból is maradtak ötletek, amelyek a színpadon születtek. A lemez és a nyitódal címe, a Lifelover tükrözi mindkettőnk élet- és zeneszeretetét, az anyagnak szerintem érzelmileg nagyon sok színe van, nemcsak az örömről és a felszabadultságról szól" - fejtette ki.

Harcsa Veronika kitért arra, hogy nagyon fontos számukra a spontaneitás és az improvizáció. "Nyilván a legtöbben ezt úgy fogják lefordítani, hogy dzsesszlemezről van szó. Kétségkívül van rajta rengeteg dzsesszelem, de popzenei hatások is. Az elmúlt időszakban sok énekes-dalszerzőt hallgattam, valamint kísérletező, autodidakta szobazenészek anyagát, és hatással van rám az ő kreatív, újszerű világuk".

Számok címei:
 1. Lifelover
 2. Moss and Lichen
 3. Stop haunting
 4. Go on swimming
 5. Interlude
 6. Huddle yourself up
 7. Perilous
 8. Lacs
 9. Glisten
10. Saying no
11. Drive into the Sun
12. Everybody's gotta learn sometime

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket